Over ons

Wij zijn Tegelvoordeel

Ons verhaal

In 1973 begonnen wij onder de naam Koedam Tegels, dit is een familiebedrijf dat een begrip is geworden in de Meern en omstreken. Ooit begonnen in een simpele garagebox en nu in een prachtig pand met ruim 1500m2 aan inspiratie op het gebied van tegels en sanitair. Nu zijn wij verder gegaan onder de naam Tegelvoordeel.

Wij zetten graag dat ene stapje meer. Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat de klanten de showroom met een glimlach verlaten en vol vertrouwen aan het verbouwtraject beginnen. Dit doen wij door het aanbieden van kwalitatief goede tegels van de grootste merken en persoonlijke, vakkundige ondersteuning te geven zodat uw woonwens gerealiseerd kan worden. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en er bij ons een gevoel van ‘thuis’ wordt gecreëerd. Wij zijn immers thuis in tegels, en u binnenkort ook!

Tevreden klanten
0 +
Showroom inspiratie
0 M2
Verschillende tegels
0 +

Reviews

Wat onze klanten zeggen.

Robbert Bernadina

Google Reviews

Onder het genot van meerdere heerlijke bakjes koffie zijn we uitstekend geholpen bij dit bedrijf voor bij het uitkiezen van vloer- en wandtegels voor onze nieuwe badkamer en toiletten. Na een keuze te hebben gemaakt kregen we ongevraagd het zeer welkome advies welke type tegellijm het beste te gebruiken per tegelsoort tegel en welke kleur voeg het mooiste resultaat oplevert.

Rob Baggerman

Google Reviews

Ik heb hier een aantal jaren geleden een badkamer gekocht en kreeg recent een probleem met de thermostatische douche mengkraan.
Tegelvoordeel heeft dit direct voor mij opgelost onder de noemer "garantie". Je komt tegenwoordig niet zo vaak meer dit soort Service tegen!! Echt een aanrader dus met name door het prettige contact en de snelle reactie.

Cees de Jager

Google Reviews - Local Guide

Vriendelijke en deskundige vaklui.
Neem gerust de tijd, voldoende keuze.
Dan bedoel ik de tegels of course!
Diverse stijlen, maten en kleuren.
Zowel wand als vloertegels.
Dus als er wat gezocht wordt, neem dan een kijkje en geniet van de kwaliteit.

Mike van der Veer

Google Reviews

Op locatie heeft tegelvoordeel een grote showroom, hierdoor werd voor ons het maken van een keuze een stuk eenvoudiger. Hier hebben wij persoonlijk advies gekregen waarbij rekening werd gehouden met onze wensen en de laatste trends. Tegels werden volgens afspraak geleverd en bij vragen werden wij gelijk geholpen. Na afloop van de verbouwing heeft tegelvoordeel ons nog een keer benaderd mbt tevredenheid. Een echte aanrader!

Tegelvoordeel

Kom langs in onze showroom

Onze Showroom

Molensteijn 33, 3454PT De Meern

Email

info@tegelvoordeel.nl

Telefoon

030 - 666 2525

Vertaal »